AKTUALNO

UK će voditi združene snage za brzo reagiranje

Britanci
Foto: Wikimedia
30.11.2015.
u 15:14

Takozvana Združena ekspedicijska postrojba (Joint Expeditionary Force) bit će postrojba visoke spremnosti koja može brzo i odlučno reagirati na sve prijetnje

Ministarstvo obrane Ujedinjenog Kraljevstva izjavilo je da će zajedno s Danskom, Estonijom, Latvijom, Litvom, Nizozemskom i Norveškom ustrojiti združene postrojbe kako bi zajedno mogli riješiti sve prijetnje, piše Sputnik.

LONDON – navedene će zemlje stvoriti postrojbu od 10.000 vojnika koja će se nositi sa svim prijetnjama današnjice, izjavilo je Ministarstvo obrane. Takozvana Združena ekspedicijska postrojba (Joint Expeditionary Force) bit će postrojba visoke spremnosti koja može brzo i odlučno reagirati na sve prijetnje; od borbenih zadataka, konvencionalnih pomaganja narodima za vrijeme katastrofe ili humanitarne podrške, dodao je službenik iz Ministarstva obrane. Zadaci novoosnovane združene postrojbe bit će slični kao zadaci za neutralizaciju izbijanja ebole u zapadnoj Africi koja se dogodila nedavno.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
Lujo123
10:13 01.12.2015.

Opet poklonici njezinog krvoločnog kraljevskog visočanstva planiraju nove pokolje i pljačke!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije