AKTUALNO

Ruski brod presreo tursku podmornicu!

Dolunay
Foto: Wikimedia
1/2
01.12.2015.
u 15:10

"Nijedna nas zemlja ne može tražiti ispriku jer smo samo radili svoj posao", izjavio je jučer turski premijer Ahmet Davutoğlu na konferenciji za medije

Ruski logistički brod koji pripada ruskoj mornarici susreo se s turskom podmornicom koja je prolazila kroz tjesnac Dardanele prema Mramornom moru. Podmornicu je pratio brod obalne straže, piše Hurriet.

Yauda, ruski brod dužine 133 metara, stigao je u Egejsko more oko deset sati ujutro 30. studenoga. Bilo je vrlo napeto kada se turska podmornica susrela s ruskim brodom blizu obale. Yauda je stigla blizu obale Çanakkale oko 13.15 sati. Susret je izuzetno važan jer se dogodio usred velikih napetosti između dviju zemalja. Napetosti rastu jer je tursko ratno zrakoplovstvo nedavno srušilo ruski mlažnjak. Moskovski Kremlj traži ispriku, dok Ankara tvrdi kako je to bila obrambena akcija jer je Rusija ugrozila Tursku sigurnost.

– Nijedna nas zemlja ne može tražiti ispriku jer smo samo radili svoj posao – izjavio je jučer turski premijer Ahmet Davutoğlu na konferenciji za medije.

Komentara 28

SA
sampras
15:46 01.12.2015.

Srce mi se para kad vidim kako su mi "saveznici" muslimani, Azijati Turci a slavenske rođake bijele Ruse "moja" koalicija zajebava i ispituje im strpljenje.

DU
Deleted user
16:31 01.12.2015.

"Ruski brod presreo tursku podmornicu!.......Ruski logistički brod koji pripada ruskoj mornarici susreo se s turskom podmornicom koja je prolazila kroz tjesnac Dardanele prema Mramornom moru".....pa dobro, jeli je SUSREO ili PRESREO, a I video iz 2013-te, ahaaaaa ne mogu vjerovat da vi u hrvatskoj stvarno kupujete ovo smece. ajde ovaj online, dodjem I ja, ali da stvarno davate novce u trafici za papirnato izdanje, ahahaaaaa.vama onda treba u hrvatskoj jedna dobra lobotomija

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
16:00 01.12.2015.

"istrazivacko" novinarstvo by despot infinitus.. hahah udba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije