THAAD

Pogledajte kako američki sustav PZO ruši raketu u Južnoj Koreji

Wikimedia CC
04.05.2017.
u 09:55

Pogledajte u video snimci kako THAAD ruši nadolazeću raketu.

Američki vojni službenici potvrdili su u utorak kako je THAAD (Terminal High Altitude Area Defense) sustav protuzračne obrane uspješno postavljen u Južnoj Koreji, piše TaskAndPurpose.

THAAD, koji je danas jedan od najnaprednijih sustava protuzračne obrane podignuo je tenzije u Kini i Sjevernoj Koreji jer njegov vrlo snažan radar može detektirati kineske rakete.

Ali THAAD je danas obrambeni sustav. Rakete ne nose bojeve glave već kinetičkom energijom ruše nadolazeće rakete bez detonacije eksploziva.

Pogledajte u video snimci kako THAAD ruši nadolazeću raketu.

 

Komentara 2

DE
deda1234
13:52 04.05.2017.

prekrasno!

KV
ka-vuk
16:10 04.05.2017.

Bravo Ameri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije