AKTUALNO

Princ Harry napušta britansku vojsku!

Harry
REUTERS/Darren Staples
27.02.2015.
u 14:32

"Harry je osjetio da je vrijeme za novo poglavlje u njegovom životu."

Princ Harry ove godine napušta britanske oružane snage nakon dvogodišnje službe u Afganistanu prenosi Evening Standard. Princ je izjavio da će ostati jedan dio vremena izvan zemlje te sudjelovati u humanitarnim akcijama u Africi.

Harry će također posjetiti Australiju prije nego mu završi vojna služba, prenosi IBTimes.

Princ će nastaviti predstavljati kraljicu na službenim međunarodnim putovanjima i akcijama. Od Harryja se očekuje da ispuni sve zadatke prezentacije u Australiji te će se pridružiti svom ocu, princu Charlesu, na obilježavanju stote obljetnice Dana Anzaca (Australian New Zealand Army Corps), vojnika koji su se borili u Prvome svjetskom ratu. Ovaj se praznik slavi u Australiji i Novom Zelandu 25. travnja.

"Harry je osjetio da je vrijeme za novo poglavlje u njegovom životu. Fokusirat će se na humanitarne akcije te će pomagati veteranima i ljudima koji trpe posljedice rata u kojem su sudjelovali.", navodi se prema drugom izvoru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije