JUBILARNI BROJ

Potražite knjige uz jubilarni 100. broj Vojne povijesti

VP
08.07.2019.
u 08:54

U povodu velikog jubileja magazina, nudimo vam poseban popust na vojnopovijesne knjige Despot infinitusa

VP – Vojna povijest magazin je kvalitetnog formata i još kvalitetnijeg sadržaja za samo 19,99 kuna. Kvaliteta je razlog što je u petak 5. srpnja izašao 100. broj! Jubilarnim izdanjem želimo zahvaliti dragim čitateljima koji podržavaju Vojnu povijest svaki mjesec.

Potražite medaljone hrvatskih velikana i poseban popust na vojnopovijesne knjige Despot infinitusa. Naslovi i cijene su na donjem oglasu.

Novi broj Vojne povijesti s darovima možete pronaći samo na kioscima od petka 5. srpnja. Pridružite se elitnoj postrojbi čitatelja Vojne povijesti!

 

Foto: VP

 

Ključne riječi
VP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije