NOĆ MUZEJA 2020.

Noć muzeja u Muzeju vojne i ratne povijesti Pakrac

Muzej vojne i ratne povijesti u Pakracu
26.01.2020.
u 11:33

Pozivamo vas da posjetite Muzej vojne i ratne povijesti Pakrac u Noći muzeja koja će se ove godine održati u petak 31. siječnja 2020. godine, na temu „Ratno zrakoplovstvo“.

Pozivamo vas da posjetite Muzej vojne i ratne povijesti Pakrac u Noći muzeja koja će se ove godine održati u petak 31. siječnja 2020. godine, na temu „Ratno zrakoplovstvo“. Posjetiteljima će biti otvorena arhiva Muzeja koja će dati na uvid cjelokupni fundus muzeja vezan za zrakoplovstvo kroz različita vremenska razdoblja. Uz projekcije dokumentarnih filmova, razgovora s pripadnicima ratnog zrakoplovstva, prikaza opreme, znakovlja, maketa, dokumentacije, fotografija očekuju vas još i mnoga druga iznenađenja. Više informacija o predstojećoj Noći muzeja možete pronaći na stranicama Muzeja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije